dilluns, 11 de maig del 2020

RECOMANACIONS 6è - 11 de maig

Hola a tothom!

Com esteu? Com va tot?

Una setmana més us deixem noves propostes d’activitats per la setmana. Quin amic o amiga de l’Enric coneixerem aquesta setmana? 



ENGLISH
Do you remember last corner at school? It  was about “All about me and my family”. Watch this video about Louise:


Now click on the link and answer the questions. (Assegura’t de les respostes. Només pots fer-lo una vegada)
And now it’s your turn: RECORD A VIDEO introducing you and send it to me. BE ORIGINAL AND CREATIVE! I’ll make a video with all your introductions.

MÚSICA:

Aquesta setmana us proposo un repte molt divertit però també un pèl més difícil. 

Aquí sota teniu el tutorial de dos grans mestres de la música en moviment: l’ANA QUÍLEZ I l’ESTEVAO MARQUES. Ells dos, us proposen una activitat de música per treballar la coordinació motora i la cooperació amb gust de PA!!! 

La proposta té dues parts:
  • La primera la podeu fer sols i és una mica més facileta. Només cal no perdre el ritme de la cançó.
  • La segona part, necessiteu una parella, que és la que us portarà la pulsació mentres vosaltres hi afegiu el ritme. Aquesta part és pels més valents i atrevits!

Us animeu a provar-ho? Us deixo fins a dues setmanes per practicar i quan ho tingueu a punt, m'encantaria rebre el vostre vídeo per correu electrònic.
Així doncs teniu temps fins el 25 de maig. 

Amb tots els vídeos rebuts, en faré un amb totes les vostres propostes per penjar-lo al bloc, així podreu veure els vostres companys i companyes.

MOLTA SORT I A GAUDIR!!!!!
Endavant vídeo!



EDUCACIÓ FÍSICA
Ja us sabeu prendre el pols? Mica en mica anem coneixent més bé el nostre cos i avui repassarem el tema dels MÚSCULS. Recordeu que els vam estudiar en el primer trimestre? Doncs l’activitat que us demano és que trieu 4 músculs de diferents parts del cos i penseu quins exercicis podem fer perquè aquests entrin en funcionament. Perquè la classe d’aquesta setmana no sigui massa ensopida podeu triar un esport o exercici que volgueu fer (i que haureu de posar en pràctica) i m’expliqueu per escrit o per vídeo quins són els músculs que heu triat i perquè us han servit. Per exemple: jugant a bàsquet utilitzo el múscul “X” per fer el llançament o bé, per jugar a tennis i donar-li a la pilota faig servir els músculs “x,x,x,”. I pels que no tingueu espai a casa per jugar penseu un moviment que feu a casa (rentar plats, escombrar, fer el llit, pujar escales...)
Us deixo un link amb els músculs del cos humà perquè trieu els 4 músculs a exercitar:

2 comentaris:

  1. ENGLISH ALERT! Hi ha alguns o algunes nois i noies que quan contesteu el formulari, a la primera pregunta, on demana el vostre nom, poseu LOUISE. Envieu-me un mail dient-me qui sou perquè jo no ho puc saber i no us compta com a feina feta.

    ResponElimina
  2. Ah! i el video el podeu fer demanant la col.laboració d'algú que us faci les preguntes o bé parlant només vosaltres donant una mica d'informació.

    ResponElimina