dilluns, 8 de juny del 2020

RECOMANACIONS 4t - 8 de juny

CATALÀ:



CASTELLÀ i VALORS


MATEMÀTIQUES


ENGLISH:
Hello, everybody!
Today I want you to LISTEN to the video and READ the text about the place where Sandra lives.


Now, you can do the activities.
ACTIVITY 1 (TRUE or FALSE)   
ACTIVITY 2 (Find pairs)         

*Quan acabeu les activitats cliqueu “Finish”, escriviu el vostre nom i cognom i cliqueu “Send”. Jo rebré les vostres feines.



EDUCACIÓ FÍSICA

Com ha anat el treball amb les postures? Ara ja podeu aconsellar a la vostra família si veieu que fa alguna postura incorrecta. Aquesta setmana canviem de tema i passem a treballar amb el JOC TRADICIONAL. Segur que haureu escoltat als vostres avis, àvies explicar els jocs que feien a la vostra edat. Doncs us proposo fer-ne algun d’ells, que potser ara encara hi jugueu alguns a casa. És el JOC DEL CORDILL i com diu el joc només necessiteu un coordill o tros de llana de 4 o 5 pams de llarg amb el que podeu fer tot el que us ensenyarà el vídeo. A veure qui m’envia una foto o un vídeo ensenyant-me alguna d’aquestes figures.




MÚSICA:

Aquesta setmana us proposo un #challengemusical amb la col.laboració dels vostres familiars.

Què s’ha de fer?

Digues a algú de la teva família ( mare, pare, germà, germana, avi, iaia…) que et digui el nom de la seva cançó preferida.

Després ja és feina teva. Una vegada t’hagi dit el nom de la cançó, has de buscar el següent:
  1. AUTOR O AUTORA DE LA CANÇÓ. 
  2. ESTIL MUSICAL.
  3. QUINS INSTRUMENTS HI HAS ESCOLTAT.
Espero els vostres #challengemusical

Espero que us ho passeu bé.

SORT!


MOSTRA DE TASQUES

MÚSICA : Gots musicals


1 comentari:

  1. Bon día! Soc l'Inas. Com esteu mètres, companys I companyes de 4t A i B. Jo estic molt bé. Faig Aquest comentarios per saludar a tots i totes de l'escola i per una petita cosa. Jo, lo d'anglés ho envío a el gmail de l'Ana Maria. No se si l'Olga te el seu propio gmail. Tot ho envío al correu de l'Ana Maria. Aixó es tot. Adeu que ho passe bé! 😉😉😉. Ho esteu fent genial.

    ResponElimina