dilluns, 27 d’abril del 2020

RECOMANACIONS 6è - Setmana 27 d'abril

Tenim novetats sobre el grup d’amics que vol preparar el cap de setmana a Madrid, fes-li una ullada!

ENGLISH
This week you are going to practise your listening skills.
You are going to hear Joanna, George, Marianne, Julie, Sam and Eric talk about their jobs. You must decide what they do.
* It’s a bit difficult. You will have to listen sometimes and you can stop when you need. Don’t worry if you don’t understand all the things. Answer the qüestions you can.
*Potser heu d’activar Adobe Flash Player. Cliqueu amb el botó dret del ratolí i doneu permís per executar Flash. Si tot i així teniu problemes, en aquest enllaç trobareu l’audio: https://drive.google.com/file/d/1eBh2lcpDzc5h6KuGyCSbg0vIzA1n6hS6/view?usp=sharing
1. Match the names with the jobs. (The words next to the job will help you). 
 
2. Now, answer some questions about them:
Copy the activities on a word document or on a paper and send them  to my e-mail.
MEDI NATURAL

Aquesta setmana ens retrobem amb els éssers vius i la cèl·lula, concretament aprofundirem una mica més amb les cèl·lules pluricel·lulars.

En el següent enllaç us deixem la presentació amb la informació. I no, no ens hem equivocat, simplement que anirem ampliant la informació en la mateixa presentació. Així ho teniu recollit tot en un mateix enllaç!


Ara, respon a les preguntes que trobaràs a continuació.
- En què es diferencia un teixit d’un òrgan?
- Què són els sistemes o aparells? Posa’n exemples.
- Les frases següents són falses. Escriu-les correctament.
    • Els teixits dels éssers vius unicel·lulars s’agrupen i formen òrgans.
    • Un aparell és un conjunt de teixits que realitzen la mateixa funció.
    • Un òrgan és un conjunt de cèl·lules del mateix tipus.
- Elabora un mapa conceptual amb les següents paraules:
Éssers vius, cèl·lules, teixits, òrgans, aparells i sistemes, unicel·lulars, pluricel·lulars.

Per donar-te un cop de mà, pots començar el mapa conceptual amb la paraula “Éssers vius”

EDUCACIÓ FÍSICA
Canviem d’esport. Refresquem una mica el bàsquet i ho farem a través de diferents jocs. Us deixo un enllaç on ens expliquen 4 jocs: la volta al món, el KO, 3x3 i el 21. No cal que els jugueu tots, us en deixo 4 però feu els que podeu. Per jugar a casa els que no tingueu espai exterior ho podeu fer dins una habitació o en un passadís. Per jugar ens aniria bé un segon/a jugador/a, així que haureu d’enganyar algun germà/na, pare o mare, tot i que en els vídeos ens demani més jugadors vosaltres ho adapteu a dos. Si no teniu pilota (pot ser qualsevol) recordeu que la podem fer amb roba embolicada de paper de film (amb aquest tipus de pilota només podrem jugar a tots els jocs mensys el 1x1, ja que no podrem botar. I per la cistella, sempre podem agafar un cubell d’escombraries o qualsevol altre recipient que hi càpiga una pilota; fins i tot amb esparadrap dibuixar un quadrat enganxant-lo a una paret i sinó, imaginació al poder! Per refrescar la memòria us deixo un enllaç. Gaudiu i fem esport, fem salut!

MOSTRA DE TREBALLS FETS

ENGLISH - Writing about jobs 


GREAT JOB! CONGRATULATIONS TO ALL!


1 comentari: