dilluns, 20 d’abril del 2020

RECOMANACIONS 6è - Setmana 20 d'abril

Hola noies i nois! Què tal? Com esteu? Ja tenim una setmana més superada!


Nosaltres estem molt contentes de totes les respostes que anem rebent, moltes gràcies per la vostra participació!


A continuació trobareu les activitats que us recomanem per aquesta setmana.


Cuideu-vos molt! Abraçades gegants per tothom!


La primera proposta que us fem és una mica diferent al que havíem fet fins ara. En aquest enllaç trobareu tota la informació.


Recordeu que les activitats que us proposem les podeu fer a ordinador o en un full. Si trieu l’opció d’ordinador podeu enviar el document per correu electrònic a la vostra tutora. Si ho feu en un full, guardeu l’activitat a la carpeta per posar-la en comú quan ens retrobem.


ENGLISH
Next Thursday it’s 23rd of April, SAINT GEORGE’S DAY. It’s the Saint Patron of England and Catalonia, too. So, let’s see what do you know about this.
Click on the imatge, read the text and do the activities (be careful, it’s not only the first one, there are 6 different activities).
Copy the activity "Defintions" on a paper and keep it. (Guardeu el full, aquesta vegada no cal que l'envieu)


PLÀSTICA

Aquest dijous és Sant Jordi i, tot i trobar-nos en aquesta situació excepcional, creiem que ho podem celebrar d’una manera diferent. És per això que us proposem fer una rosa o un punt de llibre. 
Per fer la rosa podeu utilitzar el material que tingueu més a l'abast. Us deixem un tutorial per si us pot servir d’ajuda, però si algú vol fer una proposta diferent, endavant! Podeu buscar altres idees. Creativitat al poder!
Pel punt de llibre volem que sigueu originals però us demanem que seguiu la temàtica de la diada. És a dir, en una cara del punt de llibre us proposem que feu un dibuix relacionat amb el dia de Sant Jordi, li podeu donar el vostre toc o versionar la diada, però que tingui relació. A l’altra cara busqueu una cita, ja sigui d’un/a escriptor/a o d’alguna pel·lícula que us agradi i l’escriviu. Us agrairem que fessiu una fotografia de la rosa o el punt de llibre i ens la fessiu arribar al correu de les tutores.

MÚSICA
Us agrada el cinema? Us deixo aquest vídeo on heu d’endevinar amb la música i les ombres, quines BSO ( Bandes sonores originals ) de pel.lícules estan tocant:
Jo n’he trobat 8! A veure si m’escriviu al meu correu quines pel.lícules heu trobat. Sort!

EDUCACIÓ FÍSICA
Com ha anat el voleibol? La veritat és que és un esport un pèl complicat perquè no estem acostumats a treballar amb les mans i els braços, però segur que ho heu fet molt bé. Aquesta setmana seguim amb els esports i seguirem amb un esport que practiquen els invidents. Sabeu quin és? El GOALBOL. Us atreviu a fer una sèrie de penaltis amb algú de la família jugant al goalbol? Es tracta de jugar com una tanda de penaltis de futbol però amb els ulls tapats/ tancats i llançant la pilota amb la mà. Tant si fas de porter com de jugador has de tenir els ulls tancats, siNó no té cap gràcia. Aquesta pilota us l’haureu de fer ja que necessitem que faci soroll. La podem fer agafant una ampolla petita d’aigua o de plàstic i l’omplim amb un grapat d’arròs. Aquesta ampolla l’embolicarem amb roba vella o que es pugui embrutar fins que faci forma de pilota i, perquè no es desfaci, l’emboliquem amb paper de film comprimint la roba fins que agafi la forma circular.
Si en voleu saber més us deixo un enllaç amb un vídeo i informació sobre aquest esport. Ja m’explicareu quines sensacions heu tingut això de jugar sense veure-hi.

16 comentaris:

  1. Hi Dolors I'm Pablo Santos I haven't failed. It was funny.

    ResponElimina
  2. Hola Gema. Jo he trobat 8 cançons també. m'agradat molt aquell noi com hu feia per fer els gestosi tot. per cert soc el Joan G

    ResponElimina
  3. Holaa!!Gemma soc l'Asma jo n'he trovat 6 a august molt entretingut.
    Adeu!!

    ResponElimina
  4. Hola jo tambe he trobat 8 cançons

    ResponElimina
  5. MUSICA

    Hola Gemma, jo he pogut trobar 8 cançons.
    Adeu.

    ResponElimina
  6. Música
    Hola Gemma sóc en Pablo Pacheco i he pogut trobar 7 cançons.
    Fins un altre.

    ResponElimina
  7. Hola gemma!! Soc el izan redondo jo he pogut trobar 8 cançons.
    Adeu!!

    ResponElimina
  8. Hola Gemma, soc el Mohamed, jo he pogut trobar 8 cançons.
    Adeu.

    ResponElimina
  9. Hola Gemma, soc l'Aya, jo he pogut trobar 8 cançons.
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  10. Hola gem
    ma soy el Edgar yo encontrado 8, me gustaría saber que pelicula era la 2 canción un abrazo

    ResponElimina
  11. Hola Gemma! Jo n'he trobat 9 Bandes Sonores. Adeu!

    ResponElimina
  12. Hola Gemma!!
    soc la Meritxell, jo he trobat 6 cançons.

    molts petons, adeú

    ResponElimina
  13. Hola Gemma soc en Nizar. He pogut trobar 8 cançons.
    Ens veiem aviat. Una abraçada.

    ResponElimina
  14. Hola Gemma!
    Sóc l'Aleix i he trobat 9 cançons
    Adeuu!!

    ResponElimina