dilluns, 30 de març del 2020

RECOMANACIONS PER A 4t - Setmana 30 de març

Hola Itàlia, Hola Brasil!!


Esperem que estigueu tots bé i amb ànims , aprofitant de passar tantes estones amb la família i aprofitant el temps amb tot allò que teníeu ganes de fer , tantes hores a casa dona per fer moltíssimes coses i també per passar-ho bé! 

Com que sabem que això d’estar-se moltes hores a casa, a vegades, pot ser una mica avorrit… a continuació us proposem una sèrie d’activitats per fer.

Totes les activitats proposades a continuació, mantenen relació amb les competències i els continguts que hem estat treballant durant el trimestre a classe. D’aquesta manera, podreu seguir assolint i repassant els objectius marcats pel currículum des de casa!

Volem aprofitar per donar-vos les gràcies! Sou els nostres herois i les nostres heroïnes, ho esteu fent molt bé! Us aplaudim cada dia i recordeu: TOT ANIRÀ BÉ!

Una forta abraçada virtual i molts ànims
L'equip de mestres


CATALÀ
-Lectura d’un conte “ Simbad el marí” , també el poden trobar en vídeo a Youtube.
-Expressió Escrita :
Inventa una història d’aventures ( 10 línies o més), usant aquestes paraules : viatge, illa, explorar, ocell, tresor, muntanya i vaixell.
-Fes el dibuix de la història en un full.

CASTELLÀ
- Lee este diálogo que hay a continuación y después explica con tus palabras qué pasa en esta situación, un breve escrito.
Recuerda que en el redactado no puede haber ningún signo de puntuación como estos: _ ¿? ¡!
“Una mañana, los huevos se abrieron y empezaron a salir de ellos unos preciosos patitos.
_¡ Cua ! ¡Cua! ¡ Mami !
_¡Oh! ¡Qué bonitos sois ! _Dijo mamá pata muy orgullosa.
Pero al abrirse el quinto huevo…
_¡Cuuuak! _¡Cuuuak!  ¡Aquí estoy!
¡Mamá pata y sus patitos se asustaron, tanto que corrieron a esconderse!
¡Oh, Díos mío! ¡Qué feo es!, pensó mamá pata.”
                                                                                  “EL PATITO FEO” Cuentos para soñar
ANGLÈS

Let’s practice DESCRIPTIONS!

Listen and read the description. Then do the activities.


Now, can you write your own description?


MATEMÀTIQUES
PROBLEMES:
Ø  Es troben dos amics de la mateixa edat. Fa 6 anys que no es veuen. Un dels amics té actualment 26 anys, quants anys té l’altre amic ?.

Ø  Ara pensa una pregunta per aquest problema i després l’has de resoldre.
 En les dues galledes que tenim a casa hi ha capacitat per un total de 30 litres d’aigua. Jo sempre agafo la més petita i el meu pare agafa la galleda que té capacitat per un total de 26 litres.
____________________________________________________?

 Ø  El 7 d’agost de 1997 va ser l’aniversari de la Laura i va fer 8 anys. El seu pare li va posar a la guardiola 50 Euros i la seva àvia 30 Euros. En quina data la Laura farà 12 anys ?

OPERACIONS :
Fes les operacions col·locant-les de manera que les puguis resoldre.
  73.618 + 329 =                                        326 + 45 + 8 =

MEDI NATURAL
 -A partir de la piràmide dels aliments, inventa tres menús per a tres dies sencers, tenint en compte que al llarg del dia hi ha 5 àpats ( esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar).
Cal tenir present que hi ha aliments de consum diari i de consum ocasional, que l’aigua és bàsica i que ha d’haver-hi al dinar : primer plat, segon plat i postre. Si ho veus convenient fes-te una taula tipus graella.

MEDI SOCIAL
-Digues quins llocs d’interès turístic, pobles del Vallès Oriental t’agradaria visitar. Explica perquè. Pots ajudar-te de GOOGLE- MAPS.

MÚSICA

Teniu ganes de crear la vostra propia cançó? Aquí us deixo un enllaç perquè ho proveu! Som-hi!!!!



Us agrada tocar instruments?Sabeu que podeu construir un instrument musical casolà? Aquí en teniu 7 exemples:

http://clubpetitslectors.blogspot.com/2015/06/manualitat-infantil-instruments-musicals-casolans.html






EDUCACIÓ FÍSICA

Ja fem exercici cada dia? I estiraments? Ja sabeu que els estirament ajuden a relaxar els músculs després d'un exercici, però també us ajudem a sentir-vos més relaxats i més tranquils.  Us animeu a pensar en uns quants estiraments i els fem abans d'anar a dormir i així descansarem millor? Si voleu els podeu escriure i dibuixar en un full i me'ls ensenyeu a la tornada. Va, qui comença?


VALORS
Veure vídeo al YOUTUBE “CUERDAS” (Clica a la imatge)
Explica per escrit 4 o 5 línies de què tracta i què has après.



2 comentaris:

  1. Hola sóc l'Inas. M'agrada moltíssim la sèrie de deures virtuals que ens esteu fent. M'ajuda molt a obrir la ment i enrecordar-me de tot lo que feia en l'escola. Dic com vosaltres mestres que tot anirà bé i podrem tornar a veure'ns. Gràcies per llegir aquest comentari.☣️😷✔️🙏

    ResponElimina
  2. Hola bon día a tothom sóc la Maitane Gimenez Bou espero que tots els profes estiuguin be i tots els nens i nenes i les vostres families tambe. Nosaltres estem be.Juguem molt mirem moltes pelis i fem molts deures ,socials em costa mes memoritzar les comarques ja he apres a dividir encara vaig a poc a poc. A partir de dilluns tornare estar a casa dels meus avis la meva mare se li acaben les vacances i tornara treballar . No Tornare estar amb els meus pares fins que tot aixo del coronavirus acabi per evitar posar-nos malalts . fare els deures a casa dels meus avis esterem confinats a casa dels avis ,espero que aixo acabi aviat . petons i abraçades a tots i totes

    ResponElimina