divendres, 29 de novembre del 2019

XERRADA D'UNA MARE EMPRENEDORA

 Xerrada d'una mare emprenedora amb l'alumnat de 5è


Aquesta setmana ha estat la setmana de l'EMPRENEDORIA i els nens i nenes de 5è han pogut gaudir d'una xerrada molt interessant. Una mare emprenedora, ex-alumna de l'escola, ha vingut a explicar-nos com ha viscut ella aquest procés d'engegar un negoci propi, amb tots els seus ets i uts.

El silenci quan la mare explica les seves vivències, una bona senyal. La tarda promet.


Una setmana abans els nens i nenes de 5è ja havien treballat a l'aula què és això de la emprenedoria, tot preguntant a casa per la feina dels pares, quins són autònoms i quins treballen per algú altre. La veritat és que ha estat una xerrada interessant on s'han après coses noves tot escoltant i fent moltes preguntes.


Els torns de paraula, les ganes de preguntar: la tònica de la tarda d'un divendres. Gens malament!


Hem après també a veure que no és tan difícil entendre com treballa aquesta mare, ja que a l'escola també ens hem d'organitzar i treballar amb l'ajuda dels altres; veure com esforçar-nos per aconseguir els nostres somnis no és una tasca impossible; que no tot és fàcil i que  cal lluitar per aconseguir-ho.

Gràcies Anna, gràcies mare emprenedora pel teu exemple i pel teu temps que tant han gaudit els nostres nens i nenes de l'escola. Qui no recorda mai aquella xerrada a l'escola que et va marcar al llarg dels anys i, tard o d'hora, hem seguit el mateix camí?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada