dimarts, 16 d’octubre del 2018

VIATGE PER EUROPA


VIATGE PER EUROPA

Hola a tots i totes. Sigueu benvinguts al vostre viatge virtual per Europa. Aquest espai està adreçat als alumnes que cursen 6è i desenvolupa activitats relacionades amb les Ciències Socials. Es tracta de fer, mitjançant un treball en grup, un viatge imaginari per Europa, viatge que haurà de complir una sèrie de requisits.

I com organitzareu el vostre viatge?

En primer lloc utilitzareu com a eina bàsica el mapa mut en paper per orientar-vos i anar establint etapes i el Google Maps. Aquest últim ens servirà de guia i d'eina d'exploració. Qui sap si us servirà per oferir-vos com a guies de viatge als vostres pares i mares, amics i amigues.

Com ha de ser el vostre viatge?

El treball consistirà a anar recollint la informació “El blog viatger” a través del google sites podeu incloure fotografies, mapes o dibuixos per fer més interessant el vostre viatge. Aquestes les podeu aconseguir en agències de viatges, revistes, Internet... un cop tingueu la informació de la ciutat acabada, creareu un QR. Aquest QR el posareu al mapa mut de la classe perquè els companys sàpiguen on heu viatjat.

Què heu d’explicar de cada ciutat?
  • País que es troba
  • Clima del lloc
  • Fauna i flora
  • Llocs d’interès (2 o 3 màxim)
  • Gastronomia típica
  • Unitat de relleu on es troba ubicada (serralada, plana, depressió, etc. i el nom de la mateixa) i indicar si és d'interior o de costa. Si és costaner, dir a quin mar o oceà toca...
  • Descripció breu de la ciutat (dues o tres línies)
  • Fotografies (2 o 3 màxim)
Com finalitza el treball?

Un cop acabat el viatge, cada grup haurà de fer una exposició oral. És recomanable preparar material diferent de suport, com ara: Power Point, murals, vídeos... que us ajudi a explicar la vostra experiència a la resta de la classe.

Com repartim les sessions?

Teniu tot octubre i novembre per preparar el viatge i l’exposició.

Les dues sessions de desembre les dedicarem a l’exposició als companys (màxim 5 minuts).

Revisió del treball: l’última d’octubre i primera de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada