dimecres, 26 de febrer del 2014

SETMANA CULTURAL - Gimkana visita virtual "Monasterio de Veruela" -

La gimcana ha consistit en contestar deu preguntes sobre la localització i característiques d'alguns objectes que es trobaven a l'interior del monestir, desplaçant-nos virtualment pel seu interior. Per tal de trobar els objectes havien de consultar vocabulari en Wikipedia o similar.
A qui acabava abans del temps i tenia totes les preguntes correctes se li anotava el temps per si havien empats i a la resta se'ls ordenava pel número de respostes correctes.

El Monasterio de Veruela

Veruela està situat a prop de Vera de Moncayo en una petita vall formada pel el riu Huecha, al peu de l'imponent Moncayo tan sols a 12 quilòmetres  de Tarazona i a 15  de Borja.
Amb la visita virtual al monestir  de Veruela es pretén facilitar de forma visualment atractiva la divulgació dels valors patrimonials i estètics del Real Monasterio de Santa María de Veruela. Es possible realitzar un recorregut lliure i interactiu por totes les dependències del monastir inclosa l'esglèsia abacial. Gracies a una completa serie de fotografies panoràmiques de 360º es poden visitar totes les sales i accedir a breus descripcions i fotografies.


Acceder a la visita virtual

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada